Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Γκουντμπάι μάι ντάρλινγκ (βίντεο)

Το έργο το έχω δει. Αν σας έχει μείνει κάνα φράγκο στη μπάντα, φάτε το όσο είναι καιρός. Φτιάξτε κάνα μερεμέτι στο σπίτι, μπαλώστε καμιά υποχρέωση, αλλάξτε παντζούρια, βάλτε καμιά τέντα για προσήλιο στο φινάλε ρε αδερφέ, αν σας περισσεύουν βέβαια..γιατί τα μπικικίνια που όσοι από εσάς έχετε; με περίσσια ασφάλεια επενδύσει στην ακμάζουσα ελληνική οικονομία, και στο νομιμοποιημένο τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα, σε λίγο καιρό θα γίνουν καπνός. 

Όχι, δεν έχω καμία διάθεση να κινδυνολογήσω, ούτε να το παίξω προφήτης και να γίνω νταβατζής της τσέπης σας. Απλά βλέπω λίγο πιο μπροστά από πολλά αισιόδοξα κομματόσκυλα, που παραμένουν πιστά στους αφέντες τους περιμένοντας την μετά θάνατον ανάσταση τους. Και επειδή κουράστηκα να ακούω ανύπαρκτους πουθενάδες να διαπραγματεύονται το ζοφερό μέλλον μου έχοντας εξασφαλισμένα τα βολεμένα τους οπίσθια, και επειδή εμένα θα μου κλ@σουν μια μάντρα φρύδια  γιατί απλά δεν έχω τίποτα για να μου πάρουν, μπορώ τουλάχιστον να φωνάξω : 

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Παναγόπουλε γερά η έδρα είναι κοντά (βίντεο)

Την ώρα που ο βιοπαλαιστής πρόεδρος του ΣΕΒ, αυτό το φτωχαδάκι ο Δασκαλόπουλος, αποφασίζει πως ο παχυλός μισθός των 700€ που παίρνω πρέπει να μειωθεί για να σωθεί ο ίδιος και το καπιταλιστικό σινάφι του σφάζοντας εμένα, την ώρα που ο τρισμέγιστος υπουργός ανάπτυξης συμφωνεί μαζί του και ζητά και τυπικά τη συγκατάθεση μου απευθυνόμενος στον μαχητή και ήρωα πρόεδρο μου, τον πρόεδρο των απανταχού ταλαιπωρημένων εργαζομένων και εργατοπατέρα μου Παναγόπουλο, την ώρα που περιμένω την έλευση των σωτήρων της τρόικας που έρχονται για να υπογράψουν τον αφανισμό μου, την ώρα που γίνονται όλα αυτά για εμένα χωρίς εμένα, εγώ μένω απλός θεατής. 

Το βλέπω το έργο μα δεν συμμετέχω. Φοβισμένος από αυτά που γίνονται και από αυτά που θα γίνουν, βλέπω τα όνειρα μου να γκρεμίζονται. Τα με αίμα κεκτημένα μου να χάνονται μέσα σε μια νύχτα από τους νονούς του χρήματος. Από τους διορισμένους Παναγόπουλους, που θα βολέψουν τους ευτραφείς κώλους τους σε βουλευτικές καρέκλες υπερασπιζόμενοι το δίκιο του εργάτη. Από τους προέδρους των βιομηχάνων που τόσα πρόσφεραν για την ανάπτυξη της τσέπης τους. Από την ίδια την κυβέρνηση. Τον στοχαστή πρόεδρο και τους υπουργούς της που παλεύουν για τη σωτηρία της ψυχής μου και τη μετά θάνατο συνταξιοδότηση μου. 

Με ρώτησε ο πιτσιρικάς, αν είναι εύκολο να γίνεις βουλευτής. Πολύ εύκολο παιδί μου του απάντησα, αρκεί να έχεις κάποια βασικά προσόντα. Να είσαι πρόεδρος της ΓΣΕΕ, να αγαπάς τους Αμερικάνους, να μην έχεις σχέση με το σοσιαλισμό, να φιλάς κατουρημένες ποδιές, και να είσαι εναντίον των εργατών και των συνταξιούχων. Μα εγώ δεν έχω τίποτα απ' όλα αυτά ρε πατέρα, μου είπε ο μικρός. Έχει όμως ο Παναγόπουλος παιδί μου. Έχει ο Παναγόπουλος...



Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες (Θεατρική κωμωδία)


Μια σπαρταριστή κωμωδία του Γιώργου Μακρή, επίκαιρη, αν και βγαλμένη απ' τα παλιά, έρχεται να διασκεδάσει του Έλληνες ολόκληρης της χώρας. Από τις 4 Δεκεμβρίου ο θίασος θα οργώσει κυριολεκτικά τη χώρα προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλους τους... πικραμένους Έλληνες!!!