Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Επικήδειος λόγος.

Το τι έχω ακούσει για εμάς τους απέχοντες δε λέγεται. Απίστευτοι αφορισμοί και μπινελίκια από τους μειοψηφήσαντες. Πολύ δημοκρατική στάση. Σας βγάζω το καπέλο. Μας αποκαλέσατε ηλίθιους, βλάκες, ανεγκέφαλους, καφενεία, καναπεδάτους, ανόητους, γελοίους, άχρηστους, και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. 



Επίσης άκουσα ότι έχασα το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης, επειδή δεν πήγα να ψηφίσω την ''Δημοκρατία" σας, την οποία μάλιστα μερικοί ανιστόρητοι τολμούν να συγκρίνουν με την Δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας. 

Για σταθείτε ρε μάγκες, για κουλάρετε ρε τρισμέγιστοι πολιτικάντηδες. Για ποια Δημοκρατία μιλάτε; Πόσο μικρονοϊκοί είστε όταν μπερδεύετε τη δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας με τη σημερινή ''τραβεστί'' δημοκρατία, και όταν αποκαλείτε ηλίθιους καναπεδάτους και αδιάφορους  αυτούς που απείχαν (δηλαδή την πλειοψηφία). 

Καιρός λοιπόν να μάθετε δυο πραγματάκια που η κομματική στρούγκα σας έκανε να ξεχάσετε.  Δώστε λοιπόν βάση και ακούστε προσεκτικά. Το σημερινό μας πολίτευμα είναι προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία (republic και όχι democracy ) η οποία προέρχεται από το σύστημα Γουεστμίνστερ. Γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν τους ενημερώνω ότι το σύστημα Γουεστμίνστερ είναι ένα δημοκρατικό(;;) κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης που διαμορφώθηκε από το Βρετανικό σύστημα, όπως λειτουργεί αυτό στο παλάτι του Γουεστμίνστερ, την έδρα δηλαδή του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Μιλάμε δηλαδή για μια δημοκρατία πόρνη και ένα σάπιο ξενόφερτο πολιτικό σύστημα που εξυπηρετεί τους σκοπούς της ολιγαρχίας. Δεν είναι τυχαίο ότι εφευρέθηκε από κρετίνους Άγγλους με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων και των επιδιώξεων του παλατιού και της αυλής του. 

Αυτή τη ''Δημοκρατία'' ψηφίσατε. Απ΄ αυτή τη ''Δημοκρατία'' απείχα. Αν θέλετε λύσεις για να χτυπήσετε το σύστημα ψάξτε να τις βρείτε στους αγώνες και στους δρόμους και όχι στις κάλπες του Καλλικράτη, που μόνο στόχο έχει την κατάτμηση της Ελλάδας και το χωρισμό της σε προτεκτοράτα των ισχυρών του χρήματος. Ψάξτε να τη βρείτε στις αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις και όχι στις κατευθυνόμενες πορείες των εργατοχαφιέδων. Η ''Δημοκρατία'' σας βρώμισε πλέον. Σάπισε. Και αν δεν την αλλάξετε, σύντομα θα σας αλλάξουμε τα πρέκια. Εμείς οι απέχοντες. Αυθόρμητα, αβίαστα, και αβασάνιστα, χωρίς τις κομματικές ταμπέλες που χρόνια τώρα μας αναγκάζετε να φοράμε σαν τροκάνια στο λαιμό υπάκουων προβάτων. 

Είναι ο επικήδειος λόγος  της δημοκρατίας σας , γραμμένος από ένα φτωχό και ασήμαντο βιοπαλαιστή που ενίοτε αλλάζει πρέκια σε δημοσιογραφικές πόρνες, καθεστωτικούς νταβάδες, αυτιστικούς αρχηγούς κομμάτων, και αδέσποτων κομματόσκυλων. Το θέμα της συμμετοχής στο εκλογικό πανηγυράκι έκλεισε οριστικά για εμένα. Εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναπαύσεως και αναψύξεως. Αμάν Αμήν.

33 σχόλια:

akis είπε...

pesta re mastora na agiasei to stoma sou. mas prixane t arxidia me tin apohi. kai gamo ta feretra pantos. oti prepei gia tin dimokratia tou xrimatos.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙς ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το μέγα πρόβλημα με την αποχή είναι ότι την λάμβάνουν σαν ανοχή για να συνεχίσουν το πήδημα. Καλά γαμήσια από τα κομματόσκυλα.

OXΙά είπε...

Όταν λοιπόν θα είναι έτοιμοι για μία καθαρή Δημοκρατία ας έρθουν να με βρουν. Μέχρι τότε θα απέχω.
Καλημέρα Δράκοντα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι προτεινεις εσυ; αλλαγη του πολιτευματος; ποια δημοκρατια ειναι καλη γι εσενα; υπαρχουν νομοι και συνταγμα φιλε μου και πρεπει να τα σεβαδτεις.

Ανώνυμος είπε...

Τη ψευτοδημοκρατία την έχω χεσμένη. Αλλά πρεπει να παραδεχτεις οτι η πλειοψηφια αυτων που απεχουν από τις εκλογές απέχουν γενικώς από την πολιτική. Πρόσεξε. Όχι από τα κόμματα (χεσμένα τα χω) από την πολιτική. Αδιαφορούν αφήνοντας έτσι τα κομματόσκυλα να αποφασίζουν αιωνίως γι αυτούς. Αυτοί που απείχαν δεν απείχαν όλοι με το ίδιο κριτήριο.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι τωρα το εξίς. Αυτοί που απείχαν εκτός από το να αλλάζουν πρέκια τι άλλο κάνουν; Εσύ παραδέχτηκες ότι ''Αν θέλετε λύσεις για να χτυπήσετε το σύστημα ψάξτε να τις βρείτε στους αγώνες και στους δρόμους και όχι στις κάλπες του Καλλικράτη...''.
Συμφωνώ με το πρώτο μέρος, διαφωνό στο δεύτερο. Ο συνδιασμός και των δύο είναι ιδανικός για μένα.
Αλλά σου είπα και πιο πάνω ότι η πλειοψηφία αυτών που απέχουν από τις εκλογές, απέχουν γενικώς όποτε μεδέν εις το πηλίκο.

Act είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΧΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΟΥΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ, ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ, ΤΡΟΜΑΖΩ !!

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΦΡΙΚΑΡΩ !!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ, Ή ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ??

ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ??

ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ??

Θέμης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον act-in-idios. Κι εγώ δεν πήγα να ψηφίσω την γιαλαντζί δημοκρατία τους όπως πολύ σωστά αναφέρεις, αλλά τελικά νοιώθω ότι έκανα μια τρύπα στο νερό και γενικώς τους έκλασα μια μάντρα παπάρια. Ανώνυμε 11:51 και 11:58 συμφωνώ εν μέρει μαζί σου αλλά αυτοί που αναφέρεις δεν αποτελούν την πλειοψηφία. Δεν απέχουν γενικώς απο την πολιτική και είναι μπροστάρηδες σε πολλούς αγώνες μακρυα απο στρουγκες και μαντρια. Δεν αδιαφορει ο απέχων απλά καταδικάζει. Τουλάχιστον οι σοβαρά σκεπτόμενοι από αυτούς που προτίμησαν να γυρίσουν την πλάτη στο σάπιο πολιτικό σύστημα.

Την καλημέρα μου Δράκοντα

tiktos είπε...

από σήμερα θα το γράφω με κεφαλαία
ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

Στάχτη είπε...

Έγραψες!!!

antreas είπε...

ego ena ksero magkes mou. tin epomeni deytera plynte oloi tous kolous sas. psifisate den psifisate tha sas ton akoumpisoun. me to sympatheio kiolas..

Iptamenos Ollandos είπε...

Ο λα λα!
Δράκοντα με γλίτωσες από μεγάλο κόπο! Να είσαι καλά...

Α! και μια ερώτηση με δύο σκέλη:
α. Γιατί δεν αποκαλούν βλάκες το 18 + 16 % του ελληνικού λαού που ξαναψήφισε τους ίδιους ΠΑΛΙ;
β. Τι θα ψηφίσουν τώρα στο β' γύρο όλοι αυτοί που σκίστηκαν να μιλάνε για συμμετοχή σε μικρό κόμμα; Το Λευκό/Άκυρο θα μπορέσει λες να τους ξαναδώσει πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια;

Δράκοντας είπε...

Ιπτάμενε Ολλανδέ α)Αυτό που αναφέρεις ήταν ένας από τους λόγους που με ζοχάδιασαν απίστευτα. Δεν τολμώ καν να χαρακτηρίσω αυτό το ποσοστό που τους ξαναψήφισε γιατί το μπλογκ θα γίνει μπουρδέλο και δεν έχω διάθεση για μανούρες. Βρίσκομαι σε πνευματική ανάρρωση. β) Αυτή είναι και η πιο εύστοχη ερώτηση που μπορεί κάποιος να τους απευθύνει. Δε νομίζω όμως ότι θα πάρεις μια αξιοπρεπή και τεκμηριωμένη απάντηση. Μάλλον θα κάνουν αποχή;; Πλάκα θα 'χει..

Αντρέα έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως. Μείνε ήσυχος.

Στάχτη να 'σαι καλά που με το ΨΟΦΗΣΤΕ τους πήρες τα σώβρακα.

Φίλε Τίκτο μη σταματάς να τους γαμάς..
Επίσης έχω και ένα ακόμα.
ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Θέμη την καλησπέρα μου. Τα υπόλοιπα τα έχουμε αναλύσει και κατ' ιδίαν.

Φίλε μου act-in-idie προσυπογράφω σε όλα όσα είπες.

Ανώνυμε 11:51 σου απάντησε ο Θέμης. Δεν απέχουν γενικώς όσοι δεν ψηφίζουν. Είναι λάθος να το λες αυτό. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.

Οχιά πρέπει να πέσει πολύ ξέπλυμα για μια καθαρή Δημοκρατία. Είθε..

Ανώνυμε 8:17 η ανοχή σύντομα θα τελειώσει. Το έχω ξαναπεί. Θα γυρίσει ο τροχός. Μέχρι τότε βέβαια θα έχει χορτάσει ο κώλος μας..

Ανώνυμε 12:55 Σ' ευχαριστώ πολύ, και χαίρομαι που σε εκφράζω.

Φίλε Άκη το φερετράκι πάει ασορτί με τη δυναστευομένη δημοκρατία τους. Πανάκριβο μασιφ λευκό χειροποίητο μαόνι εξαιρετικής ποιότητος.. Όξω από μας...αδερφέ..

Ανώνυμος είπε...

kretine mpoyrmperi gamo thn dhmokratia soy poy dolofonise ton SOKRATI ejorise ton ARISTIDI eipe prodoti ton THEMISTOKLI esire sto dikastirio ASPASIA PERIKLI kai FIDIA eklebe toys simaxoys ths kai ekane ejtratia se opin eixe antirhsh ayth exis gia kali dimokratia..... ??????zwon oti soy legan sto fasistosxolio akoma eki eise.... !!!???(kai elega oti jipnises)h dhmokratia genithike sthn amerikh to 1787 apo agonistes biopalestes san kai sena zown katargise thn doylia efere isopolitia, eleytheria anuropina dikeomata.Alla TO APOTELESMA GAMATA ME KEFALEA GRAMATA janagirise sthn tirania poy eine to diaxroniko politeyma.DEN siniditopoihs oti h dimokratia eine poli prosfato politeyma sth istoria toy anthropoy h dikimas oyte 100 xronwn mia klania mprosta sta 2.500 xronia .SAN ton koymoynismo tha paei kai ayti genish akmh parakmh sintomh.

Y.G.Telos se kalo sth xrish aygh na mas gializeis ths mpotes
DEN KANIS GIA TIPOTE ALLO

Δράκοντας είπε...

Τα φάρμακα σου μην ξεχάσεις να πάρεις που σε ότι γράφω μου τη λες Αμερικανοτσολιά που θα μου πεις ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Αμερική ανιστόρητε. Σε ποιά Αμερική ρε; Στην Αμερική του Απαρτχάιντ και των φυλετικών διακρίσεων; Όσο για την πρόσκληση σου δεν τη γουστάρω ρε. Προτιμώ τα Χρυσά Αυγά ο Τέλλης. Τράβα εσύ να γυαλίσεις καμιά μπότα ναζιστικό γουρούνι. Στο επόμενο σχόλιο εξοστρακίζεσαι. Αυτή είναι η δημοκρατία μου και άμα δεν τη γουστάρεις να πας στα φιλαράκια σου τους Αμερικανούς..που είναι πιο δημοκράτες απο εμένα.

Ανώνυμος είπε...

eise dimokratis ESI....???? re gelie esi ...????APODIJA PERITRANA OTI ISE LAMOGIO 1)grafis sxolia sto mpoyrdelo blojoy thn wra ergasias KLEYTI.2)OPIOS DEN MAS ASRESI ME AYTA POY LEEI TOY KLINOYME TO STOMA 3)BRIZEIS TOYS ALLOYS GIATI ISE XIROYEROS KAI THELIS ME AYTO TON TROPO NA MIOSHS TH DIAFORA.4)GNORIZEIS THN ISTORIA TOY DIMOTIKOY KAI THELHS NA THN EPIBALHS.THA SKASEIS EPITELOYS H THA MINO XORIS YPOLOGISTI ...??????

Δράκοντας είπε...

Είμαι πιο δημοκράτης από εσένα.
Μιλάς εσύ για λαμόγια ρε λαμόγιο;

1)Εσύ γιατί κόπτεσαι; Εργοδότης μου είσαι; Αφεντικό; Τι απ' όλα ρε;
2)Δεν σου έκλεισα ποτέ το στόμα ούτε διέγραψα ποτέ κανένα σχόλιο σου. Ψεύδεσαι ασύστολα και απαιτώ να ανακαλέσεις πιόνι του συστήματος.
3)Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό. Εσύ ξεκίνησες να βρίζεις με προφανή στόχο να με μειώσεις.
4)Μείνε χωρίς υπολογιστή να ησυχάσουμε. Ωραία τα λες ακούγοντας τα πουλάκια να τιτιβίζουν. Έλα μια βόλτα να δεις πως τη βγάζει ο κόσμος στις πόλεις και μετά μιλάς.
Δράσε ή σκάσε λοιπόν κρετίνε.

Ανώνυμος είπε...

fae xrisa ayga kota.Ta dikamoy ayga den mprokete na ta fas........

Peste ke kamia alithia den tha parajigitho tathele o KOLOSAS sth proteyoysa......ponaei twra ???kratithite giati exei kai pio BATHIA kai prepei na apodijete oti eiste palikaria..PONATE ORE ???

DEN GRAFO TIPOTA ALLO GIATI DEN AJIZETE TON KOPO

DIABASTE LAO TSE DEN EINE XARMPOYKER.

JERETE PIOS EINE ??? OYTEENAS BAZW STIXIMA OTI THELETE.

OPIOS MILA DEN GNORIZEI ,OPIOS GNORIZEI DEN MILA.

ESIS DEN TO BOYLONETE ..........KATHE MERA NIAR NIAR NIAR NIAR NIAR AAMAAN PIA DEN GNORIZETE TIPOTA....????

KLINW EPIGONTOS GITI NIOTHO <>

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ: ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΗ-ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ" ,ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟ Β΄ΓΥΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΚΥΡΟ Η ΛΕΥΚΟ (Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?).ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΑΣΕ...ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.
ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ..ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

Unknown είπε...

Καλημερα..........
Τραβεστοι, 'Αστοι'
Τραβεστοι, 'Διανοουμενοι'
Τραβεστη 'Πολιτισμος'
Τραβεστοι 'Πολιτικοι'
Τραβεστοι 'Εργατικες Ενωσεις'
και το ερωτημα!!!!!!!!!
Το αβγο, η, η κοτα;;;;

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Νομίζω οτι ο act-in-idios και ο Θέμης απείχαν αλλά έχουν τα αυγά να παραδεχτούν οτι με την αποχή το σύστημα ουσιαστικά εξυπηρετήθηκε.

Τώρα όσοι τρέφουν την αυταπάτη οτι επαναστάτησαν ή οτι δεν νομιμοποίησαν τον Καυλικράτη ή ότι δεν ανήκουν σε κάποιο μαντρί επειδή δεν ψήφισαν τους εύχομαι περαστικά...

Εσύ φίλε Δράκοντα απο τα σχόλια μου στα άλλα ιστολόγια ελπιζω να έχεις καταλάβει οτι φυσικά ΑΣΠΆΖΟΜΑΙ τα όσα γράφεις για την δημοκρατία τους, δεν ανηκω σε κάποιο κόμμα αλλά ψήφισα σε αυτές τις εκλογές ΚΚΕ για συγκεκριμένους λόγους αντιστασης στον Κακοκράτη και το μνημόσυνο. Συμμαχους αναζητούμε και μέσα στο συστημα και έξω απο αυτό.

ΡΩΤΑΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΤΕ. Τι κερδίσατε πέρα απο το να επιτρέψετε με την μη συμμετοχή σας (που θα ήταν αφοριστική σε ΠΑΣΟΚ -ΝΔ) να μας κυβερνά το 13%? Θα πάτε στη βουλή να τα κάνετε μπουρδέλο? Μόνο τότε η αποχή σας θα αποχτήσει νόημα. Καταλάβετε επιτέλους οτι η αποχή απαιτει επαναστατική διαδικασία για να έχει ουσία ειδάλλως τους εξυπηρετεί!!!!
Ας καθόμαστε τώρα (αλλά και πριν τις εκλογές) να μιλάμε για τα δεινα της δημοκρατίας μας και όλα αυτά που γράφαμε, την χάσαμε την ευκαιρία...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?????
ΕΜΕΙΣ που ψηφισαμε αλλά κυρίως ΕΣΕΙΣ που ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ απειχατε ας αράξουμε με τα φραπεδάκια μας στο pc να αναλύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το πόσο επαναστατική πράξη ειναι η αποχή...
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Υ.Γ Γραφικέ Χρυσαυγίτη είσαι για γέλια, το παίζεις Ελληναρας αλλά για μάθε πρώτα Ελληνικά...

Δράκοντας είπε...

Φίλε Wishmaster, σέβομαι απόλυτα την άποψη σου και συμμερίζομαι την αγανάκτηση που εκφράζεις. Έχω εξηγήσει και εδώ και σε άλλα blog το γιατί επέλεξα να απέχω. Ας μην επαναλαμβάνομαι. Η αποχή των περισσοτέρων από εμάς όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος λίγο πιο πάνω δεν είναι μια παθητική-μόνιμη κατάσταση αλλά μια διαμαρτυρία ενάντια στον Καλλικράτη και στο σάπιο πολιτικό σύστημα, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις θέσεις και τις απόψεις των σημερινών κομμάτων.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα εξεγερθεί αυθόρμητα γιατί πολύ απλά δεν θα του έχουν μείνει άλλες λύσεις. Όταν τελικά οδηγηθούμε στην εξαθλίωση μέσα στα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται δεν μπορούμε παρά να αντιδράσουμε. Μπορεί να κάνω λάθος και να αποδειχθεί περίτρανα αυτό που λες. Ότι θα μείνουμε στα λόγια και παθητικά θα δεχτούμε την συντριβή μας. Η ιστορία όπως έχω ξαναπεί θα δείξει.
Μέχρι τότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Είμαι της γνώμης ότι τα σημερινά κόμματα και οι ηγεσίες τους είναι μια ξοφλημένη ιστορία. Δεν ζητάω από κανέναν να δεχθεί την άποψη μου. Απλά την καταθέτω.
Την καλησπέρα μου.

Taspa το ερώτημα σου δεν μπορεί να απαντηθεί. Παραμένει ένα άλυτο μυστήριο από καταβολής κόσμου.
Την καλησπέρα μου και σε εσένα.

Ανώνυμος είπε...

wismasteR <>
GIASOY ZOYRARI GIASOY PAPADOGKONA GIASOY LIANA KANELH poy tha mathis emena elinika. Prwta eine oi arithmoi ke meta ta gramata arithmoys jerw egw mono jeyteri brikes epixirima na pis kretine.PROTA PROTA DEN EIME ELLINAS KAI MILAW KALITERA ELINIKA APO ESENA (h mana htan giyto thn kanonise o pateras ) ELINES POY ROYFIANEBETE O ENAS TON ALLO KAI KANETE DWRA KOYFIA ALLOGA POLY PALIKARIA EISASTE OLO ME TO SPATHISAS PATE.

TOSO KATALABES AYTA POY GRAFO ....ZOYRARI, SPIRTOYLI ,SOY MIAZW EGW GIA XRISABGITIS ????

sygnomi to jexawa oti diabazeis katalabenis esi . Mexri eki eise arxigos.

ALLA THA OMOLOGISO TAPINA OTI SHMFONO MAZISOY SE KATI POY EIPES.
OTI OPIOS DEN EINE LAMOGIO SYMERA EINE GRAFIKOS

Ανώνυμος είπε...

9:36 ASTO NA PAEI STO DIAOLO SOBAREEEE...

DEN AJIZEIS APANTISH .GELIOI SOBAROI MONO OI AGROTES KAI OI IKODOMOI EINE OI TELEYTEOI TON MOIKANWN KAPIAS ESTO SOBAROTITAS.FAKELAKIDES EPISTIMONES RICASPIS.

Ανώνυμος είπε...

TASPA POLY SOSTA

TRABESTOI MPOYRMPERH ???
EGW XRISO AYGO

Σιγαλας Μακαριος είπε...

φίλε Δράκοντα με πονάει η όλη κατάσταση. Φωναζα πριν τις εκλογές για την κατάληξη που θα έχει η ιστορία με την ερμηνεία που θα δωθεί στην αποχή απο τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια και δυστυχώς επαληθευτικά στο οτι θα τους εξυπηρετήσει και θα μπορέσουν να την διαχειριστούν με 5-6 κουβεντούλες-αναλυσεις στην τι βι και τέρμα...

Δυστυχώς η αποχή συνδέεται με την παθητικοποίηση και την μη αντιδραση στην προκειμένη. Θα ήταν ιδανική και θα την στηριζα φυσικά υπο άλλες συνθήκες. Οταν δηλαδή ο κόσμος ηταν εξεγερμένος και θέλαν να τον βάλουν στο κανάλι της εκλογικής διαδικασίας για να τον χειραγωγήσουν.

Τα κάστρα πέφτουν απο μέσα και το ξέρεις, οπότε ας αναζητήσουμε συμμάχους μέσα στο συστημα και μην τους κλείνουμε την πόρτα θεωρώντας τους όλους ανικανους να αντισταθούν.


Ανώνυμε μάγκα του πληκτρολογιου, μόνος σου είπες οτι είσαι χρυσαυγίτης, μόνος σου ψάρωσες και μου απάντησες, μόνος σου κατάλαβες οτι απευθυνόμουν σε εσένα να μάθεις Ελληνικά, μόνος σου γράφεις τις παπαριές περι "Αμερικανικής" Δημοκρατίας...
Τι εισαι βρε μπαμπουινε αφου δεν είσαι Ελληνας?Αμερικανοτσολιάς φιλόσοφος του fast food>?

Εγω καταλαβαίνω ότι διαβάζω φυσικα και σε αυτά απαντάω, εσύ καταλαβαίνεις οτι εκτος του ότι δεν καταλαβαίνεις τι λές μας ζάλισες τα παπαρια με τις ανιστορητες ηλιθιοτητες σου, τις υποθετικές θέσεις σου και τα greeklish????

Αλλά να σου ζητήσω συγνώμη γιατί πρέπει να κουβαλάς τρελλά κομπλεξ μαιμουδάκι και δεν πρέπει να σε στεναχωρώ και εγώ...

Πάω για μαθήματα Ελληνικών τώρα στο δάσκαλο Ζουράρι εσύ αν θες την συμβουλή μου άσε το πληκτρολόγιο και πιάσε κάνα φτιάρι...

Ανώνυμος είπε...

ftiari ... ?? ne sigoyra tha piaso giati yparxoyn pola ptomata edw .

Ανώνυμος είπε...

kitas tis lejis kai oxi to noima. to dentro kai oxi to dasos.giayto grafo etsi ZOYRARI kai ama katalabi kapios tha eime eytixis an oxi then pirazei synithismenos eime...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

είσαι διάνοια φίλε μου, έχεις δε και το γνώθι σ΄εαυτόν, σε θαυμάζω... Εσύ και ο Σωκράτης , τι να λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

oyst kriarh poy tha asxolitho pali mazisoy komplejike IMIMATHI(PREPEI NA GINEIS EFIHS GIA NA KATALABHS MONOSOY OTI EISE BLAKAS, ESEI NOMIZEIS OTI EISE EJIPNOS AKOMA EXEIS POLY DROMO MPROSTASOY PROBATO

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Μη διαβάζεις πολύ το "ο Αγών μου" γιατί βλέπω οτι όσο πας και χειροτερεύει...
καλύτερα τον μικρό πριγκηπα ε? ταιριάζει ηλικιακά και με την ασαφή νοηματική υπονοημοσύνη σου...

Σε κάνω κέφι πάντως, είσαι για δούλεμα...

Ανώνυμος είπε...

Αν πάω σε κάποιο εστιατόριο (εκλογές) και το μενού (ψηφοδέλτια) περιέχει μόνο εδέσματα απο σκατα.. εγώ θα πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας αν παραγγείλω....