Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Φωτογραφίες ΣΟΚ. Ποιοι μοίραζαν τα ψηφοδέλτια Καμίνη-Κακλαμάνη;

Ο Καμίνης θα φέρει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία υπαλλήλου που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Αθηναίων να μοιράζει ψηφοδέλτια του Κακλαμάνη σε κεντρικό σημείο της πόλης. 

Από την άλλη μεριά ο Κακλαμάνης έχει στα χέρια του φωτογραφικό ντοκουμέντο Πακιστανού να μοιράζει ψηφοδέλτια του πολιτικού του αντιπάλου. Εμείς εξασφαλίσαμε πρώτοι τις δύο επίμαχες φωτογραφίες και αποκαλύπτουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το βρώμικο και οργανωμένο σχέδιο που έχει σκοπό να επηρεάσει την απόφαση των Αθηναίων δημοτών λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές.

Δείτε και μόνοι σας τα αδιάψευστα ντοκουμέντα.





14 σχόλια:

Act είπε...

ΑΨΟΓΟ !!
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ....
ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!!!

stef είπε...

Έτυχε να τους ακουσω κι εγω σε καποιο καναλι δε θυμαμαι πιο και επαθα πλακα. Οι ανθρωποι ειναι γελοιοι.

Act είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΔΡΑΚΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΗΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ??

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΕΦΤΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΗΔΟΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ??

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ....

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ?????

Δράκοντας είπε...

Φίλε act-in-idie όπως είδες και στο προηγούμενο post μου εξήγησα τους λόγους που απείχα. Ο κάθε ένας από εμάς υποστηρίζει τις δικές του θέσεις και απόψεις επί του θέματος. Ακούστηκαν όμως βαριές κουβέντες εκατέρωθεν και αποφάσισα να σταματήσω εδώ την όποια καλοπροαίρετη και εποικοδομητική αντιπαράθεση είχα με όλους τους φίλους τόσο στο δικό μου όσο και σε άλλα blog. Έτσι και αλλιώς δεν έχει κανένα πλέον νόημα να συνεχίζουμε αυτή την κουβέντα. Όπως έχω ξαναγράψει το θέμα της συμμετοχής στο εκλογικό πανηγυράκι έκλεισε οριστικά για εμένα. Εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναπαύσεως και αναψύξεως. Αμάν Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο!

Act είπε...

ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΠΛΟΓΚΕΡΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, Ή ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

Θέμης είπε...

@Καλημέρα φιλαράκι!
Όπως πάντα..
Αδιάψευστα τα ντοκουμέντα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΗ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ . Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ? ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ...
Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

καλημέρα και απο εμένα...
περι αποχής και πάλι διαφωνούμε καθαρά επι τη βάση του αποτελέσματος και όχι για τη θέση ως άποψη.
Τα πάντα άλλωστε κρίνονται απο το αποτέλεσμα που φέρουν για να δούμε αν εξυπηρετήθηκε ο σκοπός της κάθε μας ενέργειας.
Εχω καταθέσει τις θέσεις μου εδώ, στην οχιά, τον τικτο και σε άλλα φιλικά ιστολόγια και όπως λέει ο Δρακοντας ας μη γινόμαστε κουραστικοί με επιπλέον αναλύσεις.

Το θέμα όμως είναι τώρα τι κάνουμε...
Αν όσοι απειχαν συνειδητα και ιδεολογικά είναι έτοιμοι για επανάσταση τότε αναθεωρώ για την αποχή, αν όχι μια τρυπα στο νερό εγινε που τους έκατσε και τους εξυπηρέτησε πολύ καλά...
Δυστυχώς...

Ανώνυμος είπε...

ζτάχτη και ζμούρμπερη ρεεεεε.
αδερφες και παληκάρια για δημαρχηδες στη χειρότερη πόλη του κοσμου. Και ιδου το ερωτημα που μου γεννάται:
Αποχή ή ανοχή;;

tiktos είπε...

Καλημέρα ΔΡΑΚΟΝΤΑ

Δράκοντας είπε...

Καλημέρα Τίκτο,
Καλημέρα σε όλους σας.

Dorian Hellene είπε...

Περί αποχής.
Αν απέχεις από οτιδήποτε κανείς δεν σε υπολογίζει.
Αν ρίχνεις λευκό η μουντζούρα όλοι θα πούν ΓΙΑΤΙ?

DH

Δράκοντας είπε...

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ελένη. Έχεις εν μέρει δίκιο, αλλά αν απέχει κάποιος συνειδητά το κάνει περισσότερο για τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει τι σκέφτονται και πως τον βλέπουν οι άλλοι.

Την καλημέρα μου.