Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ομολογία ΣΟΚ στην Όλγα Τρέμη ''Δεν ήταν ο Σαρκοζί ο στόχος μου''


Ποιος ήταν τελικά ο στόχος του Πάγκαλου; Ποια μισούσε θανάσιμα; Για ποιόν προοριζόταν η επιστολή βόμβα που από λάθος του courier θα πήγαινε στη Γαλλία;  Ένα αποκαλυπτικό φωτογραφικό ντοκουμέντο και μια συγκλονιστική μαρτυρία που σοκάρει..



11 σχόλια:

lina είπε...

respect):

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Μπούρμπερης!!!

Θέμης είπε...

Γεια σου Δράκοντα αγόρι μου.
Αυτές είναι αποκαλύψεις λέμε..
Την Καλημέρα μου αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ..ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ουτε να τον φανταστώ σε στιγμές πάθους τον Πάγκαλο!!!!
ειναι διαστροφή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΧΤΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΑΠΕΧΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

teleio!

OXΙά είπε...

Να' σαι καλά με έκανες και γέλασα ΠΑΛΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τα Ζωνιανά ξανά στο προσκήνιο

Την τιμητική τους και πάλι θα έχουν τα Ζωνιανά της Κρήτης όπως φαίνεται από την κινητικότητα που παρουσιάζεται γύρω από τη σύνθεση, την οργάνωση και την στήριξη του ψηφοδελτίου του αυριανού Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη εάν τελικά εκλεγεί!

Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο καταγόμενος από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Μαυρογιάννης Γεώργιος διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (που όλοι την ξέρουν όχι ως δημόσια υπηρεσία αλλά ως μαγαζί του Σ. Αρναουτάκη στις Αρχάνες) είναι ο εμπνευστής, ο οργανωτής και ο εξ΄ απορρήτων του Αρναουτάκη.

Η επιλογή των προσώπων στο ψηφοδέλτιο του αυριανού περιφερειάρχη, η προώθηση της εκλογιμότητας προτιμητέων και ημετέρων υποψηφίων, αποτελεί την κύρια ενασχόληση του «Ζωνιανού».

Είναι φανερό ότι για να ελέγξουν την περιφέρεια και τις αποφάσεις της, για τα δικά τους συμφέροντα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκλεγούν ως περιφερειακοί σύμβουλοι μόνο πειθήνια όργανά τους.

Όπως γνωρίζει και ο πλέον αδαής, η αιρετή περιφέρεια θα διαχειριστεί μεγάλα εργοβόρα και δαπανηρά πακέτα από Εθνικά προγράμματα και με χρήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέτοια είναι: Λιμάνια, Αεροδρόμια, Φράγματα, Δρόμοι, Σκουπίδια, Ανακύκλωση, Βιολογικοί Καθαρισμοί και πολλά άλλα.

Στα Ζωνιανά τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει οι εισπράξεις.

Σήμερα μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας των Αρχανών και της Περιφέρειας Κρήτης ψάχνουν να βρουν δουλειές με «φούντες»……

Εδώ μυρίζει…Χρήμα….. πολύ Χρήμα……

Γι΄ αυτό τελευταία και ο Αρναουτάκης φαίνεται να τα έχει βρει με τον Θανάση Καρούντζο σημερινό Περιφερειάρχη Κρήτης που δεν θα του παραδώσει την σκυτάλη, αλλά από την 1η του Γενάρη του 2011 θα την κρατάει ο ένας από τη μία άκρη ως αιρετός περιφερειάρχης και ο άλλος από την άλλη άκρη ως διοριστός.

Ας μάθει ο φτωχός λαός με το μισθό της πείνας, πως οργανώνονται τα φαγοπότια και πλουτίζουν οι επιτήδειοι!!!

Έτσι θα κυλήσει η επόμενη τετραετία… – Ζήτω παντέρμη Κρήτη!!!

Δράκοντας είπε...

Οχιά χαίρομαι να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Θέμη φίλε μου την Καλησπέρα μου. Προς λοιπούς ανωνύμους αλκοολικούς και μη ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να σχολιάσετε τα τερατουργήματα μου.