Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, και ΑΡΗ

Μπράβο σε όλες τις Ελληνικές ομάδες που κέρδισαν τους αντιπάλους τους στoυς πρώτους αγώνες για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Όλοι κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 1-0. 
Τα αποτελέσματα :

      SKOTZEZOI vs ΑΕΚ 0-1
      ΠΑΟΚ vs TOURKOI 1-0
          ΑΡΗΣ vs AUSTRIAKOI 1-0

Με το καλό, εύχομαι να περάσουν όλοι στους ομίλους για να βλέπουμε καμιά μπαλίτσα..και να ξεχνάμε τα βάσανα μας. Το ποδόσφαιρο είναι απο μόνο του ένα αντίδοτο στη φτώχια και τη μιζέρια.
Είναι το όπιο των φτωχών, η μαστούρα των λαών..

Ρώτησαν κάποτε τον πολωνό σκηνοθέτη Αντρέι Βάιντα γιατί πηγαίνει στο γήπεδο και παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου. «Εκπλήσσομαι και ο ίδιος» απάντησε. «Εικοσι δύο άνθρωποι τρέχουν πάνω-κάτω στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας μια μπάλα. Με ελαφρά τη καρδία, δεν είναι εξυπνότεροι από εμάς. Εχουν όμως το χάρισμα να κρατούν σε αγωνία 100.000 θεατές. Γνωρίζετε μήπως κάποιον συγγραφέα ικανό να γράψει ένα σενάριο που θα κρατούσε σε αγωνία από την πρώτη ως την τελευταία σκηνή το θεατρικό κοινό; Ή μήπως υπάρχει σκηνοθέτης να κάνει το σενάριο ταινία, ώστε μια αίθουσα 100.000 ατόμων να πλημμυρίσει αισθήματα, να "σπάσουν" καρδιές; Τη δύναμη αυτή έχει μόνο το ποδόσφαιρο». 

Εκατό χιλιάδες άτομα, αν δει κανείς το ποδόσφαιρο από τις εξέδρες του γηπέδου. Όταν όμως αναμετρώνται οι ονομαζόμενοι ποδοσφαιρικοί γίγαντες, μπροστά στην τηλεόραση ξαγρυπνούν περισσότεροι από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ποιο άλλο γεγονός θα μπορούσε να πετύχει κάτι ανάλογο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: