Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Οι άθλιοι των γηπέδων

Απορώ ρε τσογλάνια με το θράσος σας. Αν τον θέλετε ή όχι τον Ντούσαν είναι δικαίωμα σας. Αν θέλετε να τον μπινελικώνετε και να τον θεωρείτε προδότη είναι επίσης δικαίωμα σας. Δεν έχετε όμως δικαίωμα ρε μαλακισμένα να χτυπάτε έναν άνθρωπο 60 χρόνων. Δεν μπορεί να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου από άνανδρους σαν κι εσάς. Το ξέρω πως δε φοράτε παντελόνια. Είστε η γνωστή μειοψηφία που χρόνια τώρα έχει κάνει τα Ελληνικά γήπεδα μπουρδέλο. Λίγο αυνανισμός, λίγο μπάλα, λίγο νταηλίκι εκεί που σας παίρνει, και η ζωή περνάει ωραία. 
Σύρτε και γαμηθείτε επιτέλους μήπως και βρείτε το φύλλο σας. Μήπως και ξεβρωμίσει κάποτε ο ποδοσφαιρικός βόθρος από την παρουσία σας. Θα μπορούσα να σας σούρω ένα κατεβατό μπινελίκια αλλά θα σταματήσω εδώ.  Όσο χυδαίος και αν είναι ο λόγος μου  δε θα με κάνει ποτέ να γίνω ένας από εσάς. 
Γιατί όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί, 

''Τα σκατά στην ψυχή είναι αυτά που ενοχλούν και ενίοτε τα σκατά στον κώλο. Ουδέποτε τα σκατά στη γλώσσα''

Και εσείς είστε σκατόψυχοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο για τα σκατά στην ψυχη.
μα βρες μου εσυ εναν που δεν κουβαλαει σκατα στην ψυχή του σε αυτο το βοθρο που ζουμε..

Ανώνυμος είπε...

πες του να πα να γαμήθει του παλιοκλικαδόρου. Τώρα που έμεινε στα αζήτητα το παίζει πάλι αεκτζής; Οταν τον κάνανε μάγκα ο μελισσανίδης με τον καρρά ήτανε καλά; Με τα φράγκα του κόκκαλη κι εγω παίρνω πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο Μπαεβιτς.