Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Κανείς αθώος δεν πρέπει να φοβάται το Γουδί...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος   βάζοντας το «αν» μπροστά από το αποτύχαμε μάλλον θέλει να κερδίσει χρόνο και να σπρώξει την έκρηξη στο μέλλον.

Ο χρόνος όμως τέλειωσε και οι ώρες είναι ιστορικές. Η Ελλάδα -το νιώθει ακόμη και ο μέσος νοικοκύρης -ντεμεκ- αστός- σβήνει.  Υπάρχει ένταση και πόλωση.  Τα γνωστά τζάκια αλληλοϋποστηρίζονται, ο Εθνικός μας πλούτος ξεπουλιέται και  σώζει την ΕΕ και τις παγκόσμιες τράπεζες. Το ΔΝΤ ακυρώνει 2500 χιλιαδες χρόνια Ελλάδα και την ζωή μας  όλη και- προσέξτε-  ο Γιωργάκης βραβεύεται από την Ντόιτσε Μπάνκ.

Μας έκαναν να αισθανθούμε ένοχες για ότι ζήσαμε. Μα ή αλήθεια είναι ότι ως λαός ζήσαμε  30 χρόνια λιτότητας  που χειροτέρευε διαρκώς. Και  αλλά τόσα χρόνια λαμογιάς και σκανδάλων, χρόνια εξαθλίωσης αρχών, θεσμών, ονείρων, χρόνια  άδικα γεμάτα αλισβερίσι και ξεπουλήματα, 30 χρόνια χωρίς κράτος χωρίς κάτι να πιαστούμε, που στο τέλος μας είπαν ότι το διαλύσαμε κιόλας.  Στο τέλος μας είπανε  στα μούτρα ότι μαζί τα φάγαμε.

Μια σπίθα ίσως, μια αφορμή, μια λαμογιά, μια υποψία σκανδάλου,  “κατι από έξω” το οτιδήποτε και όλα θα ελευθερωθούν.  Τότε Απίστευτες δυνάμεις μίσους και εκδίκησης θα βγουν στους δρόμους.  Όλοι γνωρίζουν,  τόσο αυτό το δεδομένο,  όσο και ότι  χρειάζεται ήδη ένα νέο μνημόνιο.  Νέο μνημόνιο  για την συντήρηση του παλιού και την ύπαρξη ελπίδας ότι το ισχύων καθεστώς δεν είναι το τέλος. Αυτό στα ψηλά.

Όλοι  εδώ στα χαμηλά γνωρίζουν ότι αν ανοίξουν την πόρτα τους  και  βγουν στο δρόμο τώρα -αυτή την στιγμή- θα μπει αέρας στην ψυχή, νερό και φως θα πέσει παντού.  Με μια μόνο κίνηση θα ξεβρομίσει ο τόπος.

Έτσι το έγκλημα της ΕΕ σε βάρος της Ελλάδας θα πληρωθεί αναλόγως  και ο καθένας ότι έφαγε.

Το έγκλημα της Ελληνικής αστικής τάξης σε βάρος της Ελλάδας θα πληρωθεί αναλόγως και ο καθένας ότι έφαγε.

Τα εγκλήματα των τζακιών σε βάρος της Ελλάδας θα πληρωθούν όλα. (Αυτοί έφαγαν τα πολλά)

Mα είναι ο νόμος που λέει: ΥΒΡΙΣ-ΑΤΙΣ- ΝΕΜΕΣΙΣ κύριε μου. Νόμος συμπαντικός σκληρός,  μα κανείς αθώος δεν πρέπει να φοβάται το Γουδί Aνδρέα..

Το μεγαλύτερο blog της πόλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

δε θα έπρεπε να φοβούνται. αφου αυτοι είναι καθαροί. Οι άλλοι ειναι οι κλεφτες. ή μηπως κανω λάθος; α ρε κλωτσιες που θελετε ολοι σας.