Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η εκδίκηση του αράπη.

Μου το είπε ξεκάθαρα ο αρχιξεφτίλας. Αν πάνε έτσι τα πράγματα μέχρι το τέλος του χρόνου θα αναγκαστώ να σε απολύσω. Άσε που τώρα τελευταία δε σε βλέπω και πολύ ορεξάτο. 

Τον κοίταξα περίεργα σχεδόν τσαμπουκαλεμένα αλλά δε μάσησε. Τι με κοιτάς; Κατάλαβες τι σου είπα παιδί μου; Πήγαινε τώρα γιατί το φορτηγό περιμένει. Ήθελα να τον φτύσω. Για μία ακόμη φορά παίξανε τα νεύρα μου αλλά ξανα συγκρατήθηκα. 

Προσπάθησα να του απαντήσω με ηρεμία. Τι σου έχω κάνει και μου τη λες έτσι ρε αφεντικό; Τι μου έχεις κάνει; Μου παίρνεις 900. Αυτό δε σου φτάνει; Τα έχω δουλέψει όμως..10 χρόνια τώρα πιστός σαν το σκυλί βαράω γκασμά απ' το πρωί ως το βράδυ και από αυξήσεις ψίχουλα. 

Πριν τις διακοπές μου έκοψες ένα κατοστάρικο, πόσα θα έπρεπε να μου δίνεις για να είσαι ευχαριστημένος; Θέλεις να μάθεις; Ξέρεις πόσοι με παρακαλάνε για 600; παρέλαση κάνουν οι μαύροι απ' έξω.  Τι να σου πω αφεντικό. Πάρε μαύρο. Και εγώ θα πάρω τον πούλο. Με 600 δεν κάθομαι που να χτυπιέσαι. Πάω πίσω στο χωριό βάζω 15 ζωντανά και παίζω τη φλογέρα μου. 

Το μάτι μου άρχισε να γυαλίζει, η όψη μου πήρε τη μορφή του Τσάκι της κούκλας του σατανά. Δεν έπρεπε να σταματήσω τώρα. Τα έπαιξα όλα για όλα και συνέχισα την ολοκληρωτική μου αντεπίθεση..Χρόνια την περίμενα άλλωστε αυτή τη στιγμή. Κι αν θες να μάθεις ρε την κωλοαποθήκη που την έχω σενιαρισμένη θα στη χαλάσω. Ετοιμάζω καταδρομική. Και όσο για εκείνα τα ατιμολόγητα που έχεις καταχωνιασμένα στην υπόγα και τα δίνεις άνευ την έχω τη λύση. 

Για ρουφιάνους δεν έψαχνες; Αύριο κιόλας πάω καρφί και σε δίνω στεγνά για να στηρίξω τη φοροεπιδρομή. Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι λεφτά υπάρχουν; Πλέρωνε τώρα..Με απειλείς; Όπως θες πάρτο. Αλλά θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς πριν με διώξεις. Και επειδή μου φέρθηκες σα να 'μουνα αράπης πριν τρελαθώ και σε πλακώσω στις κλωτσοπατινάδες σου θυμίζω ότι φεύγοντας την αποζημίωση μου τη θέλω στο ακέραιο. Αν δω ότι πας να μου την κάνεις θα το μετανοιώσεις. 

Τόσο καιρό με έδιωχνες πρώτος και μου έκλεινες την πόρτα στη μούρη, αλλά αυτή τη φορά φεύγω μόνος μου, και μην ακούσω κιχ γιατί θα τα πάρω χοντρά θα ξυπνήσει ο αράπης μέσα μου και θα σου κάνω μεγάλη ζημιά. Μα την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα. 

Και για να μην ξεχνιόμαστε, τη χλεμπόνα που όλο την ανέβαλα ήρθε καιρός να στη ρίξω, και έχω μαζέψει μπόλικη γιατί καπνίζω σα φουγάρο μετά την απαγόρευση και φτύνω τάλιρα. Μιλάμε για πολύ χτικιό.

Από αύριο περιμένω να είσαι πιο ευγενικός μαζί μου..
Ξυπνήσανε οι αράπηδες αφέντη..
Στα καπάκια παίρνω το όργανο
βάζω το μαύρο μου γυαλί
και στο αφιερώνω..

14 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΞΕΚΗΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ Ν0 1 ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΩ ΣΕ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΟΥΣΤΗΣ.

jonny mpi είπε...

Απαιχτο. και το κείμενο και το κομάτι..respect στο κωλόπαιδο το Δρακοντα με την καλη ενοια πάντα filaraki μου καλο.

Ανώνυμος είπε...

den yparxei file eriksa poly gelio

Θέμης είπε...

Με ξενύχτησες κι απόψε αλλα δε θα το πω σε κανεναν ότι με πληρώνεις για να γραφω σχολια μες τα μσεάνυχτα.

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ είπε...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.
ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΤΗ Γ@Μ#ΣΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

δωστονα τον κερατα καιτράβα στο χωριό. δεν σε πάει η πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Εστι και χειροτερα θες Κριάρι.

Η χειρότερη ράτσα ανθρώπου είσαστε εσεις οι εργάτες και αποδηξη αυτου ειναι οτι τα χειρότερα αφεντικά είναι οι πρώην εργάτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ κριαρι

Θέμης είπε...

ανωνυμε 2.21 και 2.22 σε κοβω για κωλοαφεντικο και κομπλεξαρα του κερατα. πρεπει να εχεις απολυσει πολυ κοσμο παλιολαμογιο. κιαν σε πειραζει το κειμενο, τη μερσεντε σου και σ αλλη παραλια

Βρωμοκαπιταλιστικο γουρουνι.
Ουστ απο δω!!!

OXΙά είπε...

Δράκοντα δεν ξέρω αν εξιστορείς μια πραγματική ιστορία αλλά σίγουρα περιέγραψες την ελληνική πολιτική πραγματικότητα.
(πρωινή ροχάλα μετά από 10 τσιγάρα και δύο καφέδες...βγάζει ωραίο χρώμα και χροιά)

tiktos είπε...

Δράκοντα,όλοι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στα χωριά. Και τότε θα έρχονται κάτι τέτοιοι και θα παρακαλάνε για τις φλούδες από τις πατάτες

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο θεμη σε ευχαριστώ που έμπρακτα αποδεικνύεις αυτά που έγραψα.

(ρατσιστές και κομπλεξικοί φασίστες στο βάθος )

Ο ΧΙΤΛΕΡ αυτή την τάξη χρησιμοποίησε και αιματοκύλισε τον κόσμο.το ίδιο ακριβός έκανε και ο ΛΕΝΙΝ, Ο ΝΤΟΥΤΣΕ, Ο ΧΙΡΟΧΙΤΟ

Δράκοντας είπε...

Καλησπέρα σας. Καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας έναν έναν προσωπικά ανώνυμους και επώνυμους που μπήκατε στον κόπο να αφήσετε το σχόλιο σας.

@Ανώνυμε 5:13 και 2:21 είναι τιμή μου που ανήκω στη χειρότερη ράτσα όπως αναφέρεις. Αυτή των εργατών και των βιοπαλαιστών. Θα συζητήσω εκτενέστερα τις απόψεις σου με τον προσωπικό μου ψυχίατρο ό οποίος και θα αποφανθεί αν είμαι άνθρωπος ή κριάρι. Ή αλήθεια είναι ότι έχω διχασμό.

@Θέμη μου έχεις φάει πολλά φράγκα καιρός για περικοπές.

@Τίκτο, όταν τα τινάξουμε σίγουρα θα πάμε στα χωριά μας όσοι εξ' ημών διαθέτουν οικογενειακούς τάφους και δεν επιλέξουν την καύσιν.

@οχιά η ιστορία είναι προσωπική με πολλές αλήθειες και ολίγα μυθεύματα. Τίποτα εδώ δε γράφεται τυχαία.

@το αφεντικό σου
Αν ήσουν αφεντικό μου σήμερα θα είχαν βγει μαχαίρια.

@Βασίλη βλέπω είσαι φανατικός της σειράς..''θέλω να σε φτύσω'' ή οποία έφτασε αισίως στο Νο3. Δε βλέπεις καμιά Πάτυ καλύτερα; Για το καλό της ψυχικής σου υγείας νοιάζομαι..

Ανώνυμος είπε...

Ρε κριαρι ξέρεις το κριαρη γιτι το ταΐζουν και το ποτίζουν ????????????

και μου λες οτι είσαι και ποιμένας παρέα με τον Μητσαρα

εκεί είναι η κατηγορία σου ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. Εγώ πάντως να ξέρεις προτιμώ ΤΡΕΛΟΣ παρα ΑΡΡΩΣΤΟΣ