Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Γιούνκερ θυμίσου μια ζωή αρνί σου..

Μέχρι σήμερα το πρωί δεν ήξερα ούτε τι δουλειά κάνει ούτε καν ποιος είναι αυτός ο Γιούνκερ. Τι να ξέρω άλλωστε εγώ ο έρμος, ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου..

Μόλις άκουσα το όνομα του το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο γερμανικός ποιμενικός σκύλος που είναι επιφυλακτικός και καχύποπτος με τους ξένους αλλά αφοσιωμένος και πιστός στ' αφεντικά του. 

Αυτός λοιπόν ο Κύριος Γιούνκερ που το μικρό του όνομα είναι Ζαν Κλοντ Βαντάμ ή κάπως έτσι, πληροφοριακά σας λέω ότι δεν είναι τελικά γερμανικό σκυλί  ούτε πρωταγωνιστής σε ταινίες βαράτε αλλά πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup. Μεγάλο τσογλάνι δηλαδή.  

Ως άλλος Βαν Νταμ κατάφερε  να τους κάνει μπουρδέλο τους δικούς μας τους άχρηστους  όχι με κλωτσομπουνίδια αλλά με μια του μόνο δήλωση. Και τώρα όλοι ψάχνονται να βρουν ποιος ήταν αυτός που ξεστόμισε τη βαριά κουβέντα. Ποιος τελικά κυβερνούσε μια διεφθαρμένη χώρα. Και τρώγονται σαν τα όρνια και αλληλοκατηγορούνται κόμματα και αποκόμματα και αναρωτιούνται ποιος να 'ναι αυτός ο αψηλός ποιος να 'ναι αυτός ο τύπος. Και τα κανάλια βρήκαν δουλειά και η Όλγα από αύριο θα τρέμει και όλοι τους θα ασχολούνται με το νέο μεγάλο θέμα. 

Και ο Γιούνκερ σαν γνήσιος Αμερικανοτσολιάς σαν πιστό γερμανικό σκυλί σαν αυθεντικός μαφιόζος του χρήματος θα γελάει με τα χάλια μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός του. Βγάζουμε λάδι Ευρωπαίους και Αμερικάνους που δε φταίνε οι έρμοι σε τίποτα και αφήνουμε τη διεφθαρμένη Ελλάδα και τα πολιτικά της ανδρείκελα να αλληλοσκοτωθούν. 

Μάγκας ο Βαν Ντάμ δε νομίζετε; Τόσες πολεμικές τέχνες απεργάζεται το παλικάρι. Σότοκαν καράτε, Μάι Τάι, Κικ μπόξινγκ και Τάε Κβο Ντο. Στους δικούς μας τους λαπάδες θα κώλωνε; Κλείνοντας πάντως το θέμα, γιατί αύριο με περιμένει δύσκολη μέρα, έχω να κάνω μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ξέρω ποιος ήταν αυτός που το είπε. Άμα θέλετε για να μη πλακωνόσαστε σας λέω και το όνομα του..και παίρνω και τα εύσημα για την αποκάλυψη ρε κριάρια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. 
Μητσοτακοσημιτοκαραμανλοπαπανδρέου τον λένε.

Τι θα πάρω τώρα που το βρήκα;
Καμιά αυξησούλα;
Καμιά φοροαπαλλαγή; 
Καμιά καταθεσούλα στο Βέλγιο;
Μάλλον θα πάρω πάλι απ' αυτά που έχω..
Το συνήθισα πλέον..

Άιντε και καλό ξημέρωμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που χουμε παρει όλοι θαπαρεις και συ δηλ. τα α@#$δια μας

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.

Δράκοντας είπε...

Γιάννη σ' ευχαριστώ για την επισήμανση. Διορθώθηκε!

OXΙά είπε...

Μπεεεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεεεε

Δράκοντας είπε...

Οχιά την μπεεεελημέρα μου.