Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το 'πε το 'πε ο παπαγάλος..

Ατιμούλη την πάτησες. Όσο κι αν προσπάθησε ο γυαλάκιας να τρέξει να σε καλύψει, όσο και αν πάλεψε να ρίξει τα βάρη στο χοντρούλη, στο τέλος γίνατε ρόμπα και οι δύο. Όχι πως με νοιάζει κιόλας που είπες ότι κυβερνάς μια διεφθαρμένη χώρα - άρα και διεφθαρμένους πολίτες - στα μούτρα σου το γυρίζω το χαρακτηρισμό, αλλά μου τη δίνει που πας να τα φορτώσεις όλα στο στρουμπουλό παιδί.

Λες και εσύ τόσα χρόνια ήσουν απών από το πανηγυράκι της διαφθοράς. Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ, το έφαγες το παληκάρι, του έχει κλείσει το στομάχι και δεν μπορεί να κατεβάσει ούτε ένα κιλό παϊδάκια..

Τελικά Γιώργο για μια ακόμα φορά μου αποδεικνύεις έμπρακτα πόσο πολύ αγαπάς αυτή τη χώρα.

Επειδή όμως είμαι καλός άνθρωπος και πολύ σε συμπονάω αφού τώρα τελευταία ξέπεσες και εθεάθηκες έξωθεν του Λευκού οίκου να γυαλίζεις τα παπούτσια του Ομπάμα, θα σου δώσω μία συμβουλή μικρέ πικρέ λουστράκο.

Τον μύωπα κάν' τονε στην μπάντα γιατί στο τέλος μαζί με εμάς θα καταστρέψει και εσένα,  και όχι τίποτα άλλο αλλά που θα ξαναβρείς άλλους μαλάκες σαν και του λόγου μας για να κάνεις πάλι τον Πρωθυπουργό..

Και άλλη φορά να προσέχεις τι λες και που το λες, και επιτέλους δείξε λίγο άνδρας και πάψε να λες πως σε αδικώ γιατί μπροστά στο σκηνικό ήταν και ο παπαγάλος..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ

VAG είπε...

ΜΙΚΡΕ ΠΙΚΡΕ ΛΟΥΣΤΡΑΚΟ ΧΑΧΑΧΑ ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ...

tiktos είπε...

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πριν πολλά χρόνια, ήταν ένας υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, ο οποίος πήρε πολλά μύρια μέσα σε σακούλα pampers (ήταν της μοδώς τότε) κάτω από το τραπέζι, και γέμισαν όλα τα σχολικά κυλικεία με γιαουρτάκια.
Οι κακές οι γλώσσες τα λένε,όχι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

tiktos δεν μπορεις να κατηγορείς καποιον χωρις στοιχεια ο καθενας δηλ. μπορει να λεει τη μαλακια του και να τους βγαλουμε ολους μιζαδωρους και οτι τα παιρνουν. δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτα. κι εσυ μπουρμπερη τα ισωπεδωνεις ολα και δε σεβεσαι τιποτα. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕςΣ ΣΑΣ

stamatis είπε...

Ανώνυμε 9.57 τρεχα το Νοεμβρη να τους ψηφισεις γιατι τα ποσοστά σας πέφτουνε και σε κοβω να τραβας μεγαλο ζορι.

the masturbation goes cloud

Ανώνυμος είπε...

tin patise o papakonstantinou den tou vgike i malakia pou eipe kai tora kanei toumpeki. megas malakas kai fantasou oti autos krataei tin tyxi tis xoras sta xeria tou. pou pame re.

Ανώνυμος είπε...

anonime 9 57 mprabo.Atoi NOMIZOYN OTI einai oloi ejipnoi kai opios nomizei oti einai ejipnos einai KRIARI.

tiktos είπε...

9:57,
ε, δεν τους έχω και βιντεοσκοπημένους

Δράκοντας είπε...

Γιατί tikto δεν είχες κάμερα μαζί σου; Πως θα σιγουρευτώ εγώ ότι τα μύρια ήταν σε σακούλα pumpers και όχι σε σακούλα σκουπιδιών;

Σταμάτη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..

Ανώνυμε 9.57 είναι τιμή μου να με θεωρούν ισοπεδωτικό και ασεβή. Σ' ευχαριστώ..

@Τα κριάρια φίλε μου είναι γνήσια αρσενικά. Ενίοτε και τα τραγιά..
Σ' ευχαριστώ επίσης.

OXΙά είπε...

"...που θα ξαναβρείς άλλους μαλάκες σαν και του λόγου μας για να κάνεις πάλι τον Πρωθυπουργό...", τα πες ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ωραίος