Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Φορτηγά ενωμένα ποτέ νικημένα

Πολύ γουστάρω που οι φορτηγατζήδες τσαμπουκαλεύονται και δείχνουν το δρόμο και στα υπόλοιπα κουτορνίθια.

Πολύ γουστάρω που το Σάββατο με αφήσανε και πέρασα τζάμπα από τα βρωμοδιόδια που τους τα έχω χρυσοπληρώσει για να σκοτώνομαι σε κάθε έξοδο.  

Πολύ γουστάρω που παίρνουν επαναστατικές πρωτοβουλίες σαν αυτή της αυριανής λαϊκής συνέλευσης.  Δε με νοιάζει αν ο Τζωρτζάτος έχει 17 φορτηγά  αν είναι οικονομημένος και αν η αγορά έχει γονατίσει από τις κινητοποιήσεις. Δε θα μπω στη λογική των κατευθυνόμενων δημοσιοκάφρων και των βοθροκάναλων που αντιπροσωπεύουν γιατί το κόλπο είναι γνωστό. Το διαίρει και βασίλευε είναι η πάγια τακτική τους. Βγάζουν στα παραθύρια 5-10 κλαψομού%@#ες και προσπαθούν να στρέψουν όλες τις υπόλοιπες κοινωνικές και συντεχνιακές ομάδες εναντίον τους. Το ίδιο έκαναν πάντα το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Τυχαία το Σάββατο το βράδυ παρακολούθησα τη νυφίτσα τον Στραβελάκη στο MEGA EMETO να επιτίθεται στον Τζωρτζάτο για το προσωρινό κλείσιμο των διοδίων λες και έπαιρνε μέρισμα απο τη διέλευση. ''Δικά σας είναι τα διόδια;'' Ναι ρε διμούτσουνη οχιά δικά μου είναι και δικά μας. Εμείς τα πλερώνουμε και ματώνει η τσέπη μας. Σκεφτόμαστε να πάμε στα χωριά μας ρε..να πάμε να δούμε τις μανάδες και τους πατεράδες μας. Είμαι μαζί με τους φορτηγατζήδες και με κάθε κλάδο που δέχεται μαζική και οργανωμένη επίθεση απο τις κομματικές και δημοσιογραφικές ύαινες. Μακάρι να ξαμοληθούν 30.000 φορτηγά στο κέντρο της Αθήνας και να γίνει το μπάχαλο. Η εποχή του κανα μπέε και των προβάτων πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα. Αν δε γίνει αυτό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Γι' αυτό...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..

Για περισσότερη και πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με την αυριανή ανοικτή συνέλευση των φορτηγατζήδων διαβάστε εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περι κινιτοποιησεων που αναφερεις συμφωνω.ειναι δημοκρατικο δικαιωμα του καθενος αλλα η αληθεια ειναι οτι ολα τα κλειστα επαγγελματα καποτε επρεπε να ανοιξουν.φτανει πια με τα μονοπωλια.

Ανώνυμος είπε...

NA ANOIΞΟΥΝ ΦΙΛΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡ5ΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΕΣ.

fanis m είπε...

καλα κανουν και βγαινουν στους δρομους δεν καταλαβα δηλαδη θαπρεπε να κατσουνε κοτες;; ξυπνατε ρε σημερα αυτοι αυριο εμεις.

denis είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ