Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΠ Φύγε όσο γρηγορότερα μπορείς

Φύγε ΓΑΠ για το καλό σου το λέω. Μάζευτα και φύγε. Έχεις ήδη περάσει στην ιστορία ως Εθνικός προδότης. Η πολιτική σου ανανδρεία είναι αυταπόδεικτη. Είσαι πλέον ανεπιθύμητος. Θέλω να σου τα χώσω πολύ χοντρά ρε καραγκιόζη αλλά δυστυχώς κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν χυδαίο και πρόστυχο. Είναι βλέπεις της μόδας ο δήθεν καθωσπρεπισμός και η γραβατοκουλτούρα και στην τελική δε γουστάρω να χαλαστώ με τον κάθε κομπλεξικό πουριτανό μαλάκα. Απλά σε προειδοποιώ -ως απλός πολίτης που βλέπει λίγο μακρύτερα από το δικό σου κατεστραμμένο οπτικό πεδίο- φύγε πριν να είναι πολύ αργά.
Ο κόσμος θα ξεσηκωθεί ρε πανηλίθια κατευθυνόμενη μαριονέτα και δεν θα μπορείτε να τον συγκρατήσετε. Θα γίνει ποτάμι και θα σας πνίξει. Όλους σας. Και τους 300 του ελληνικού ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ. Μάζεψέ τα άθλιε των αθλίων εσύ και όλο σου το σινάφι και σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά δε με ενδιαφέρει διόλου η συνέχεια αυτής της τραγωδίας. Έτσι κι αλλιώς είμαστε ήδη καμένοι από χέρι.  Το μόνο σίγουρο που η διαίσθηση μου με αφήνει να μαντέψω είναι οι τίτλοι τέλους. Πιο μαύροι κι άραχλοι και από την ίδια σας την ψυχή ξεπουλημένοι..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο Σεπτεβρη θα πέσουνε πολα καβλιά
και απο δεκεμβρη το βλεπω να καιγετε το μπουρδέλο τους

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΛΙ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

ΝΕΡΑΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο καλά τα λέτε.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και να φύγει ο ΓΑΠ όλο και κάποιος ή κάποια από τις γνωστές Οικογένειες θα βρεθεί να μας κατσικωθεί.....! Για τον ΓΑΠ & τους υπόλοιπους τα εχουν απράξει οι παππούδες, οι πατεράδες και οι θειοί τους. Οι κληρονόμοι τους λοιπόν εξυπηρετούν άλλα συμφεροντα. Ολοι τους ανήκουν στις γνωστές κλειστές Λέσχες.... τυχαίο;; δε νομίζω ...
"Ένα έθνος-ένα νόμισμα-μία θρησκεία" και ξεπουλάνε τα πάντα!!!
Οι Έλληνες δεν τους αρέσουν γιατί έχουν αξίες,ιδανικά, φιλότιμο και τους χαλάνε τη συνταγή.
Μόνο αν εμείς τους συμπεριφερθούμε ως αληθινοί Έλληνες έχουμε ελπίδα για καλυτερο μελλον στα εγγόνια μας και ισως στα παιδιά μας.
frog