Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ζεί ανάμεσα μας..


...Κατόπιν ο Ομπάμα, το γεράκι του ορίζοντα, είπε στον Jeffrey, το φτερωτό δούλο : Υπήκοε του Ομπάμα και του Νετανιάχου, πήγαινε γρήγορα , εξόντωσε τον εχθρό που έχεις δει. Εξόντωσε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Με αυτές τις εντολές, ο Jeffrey έφυγε με το φτερωτό πράσινο Ήλιο του για να εντοπίσει τον εχθρό από αέρος. Στα μισά της διαδρομής ο ήλιος έπαθε βλάβη. 

Έτσι ο Jeffrey, ο φτερωτός δούλος, πέταξε προς τον ορίζοντα με το δανεικό δίσκο του Ομπάμα. Κι απο εκείνη την ημέρα και στο εξής, ονομάστηκε ''Το μεγάλο δουλικό των ουρανών''

Πετώντας με τον δανεικό φτερωτό δίσκο στον ουρανό, ο Jeffrey εντόπισε μισθωτούς και συνταξιούχους και εξαπέλυσε εναντίον τους μια ''θύελλα'' που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή ούτε μέσω της ακοής ούτε μέσω της όρασης, μολονότι προκαλούσε αστραπιαίο θάνατο.

Στα ύψη των ουρανών, απο το φτερωτό δίσκο, είδε ο Jeffrey τον εχθρό και εφόρμησε πάνω του ύπουλα ερχόμενος από πίσω. Απο την πλώρη εξαπέλυσε εναντίον τους μια ''θύελλα'' την οποία δεν μπορούσαν ούτε να τη δούνε με τα μάτια τους ούτε να την ακούσουν με τα αυτιά τους. Προκάλεσε το θάνατο όλων, μισθωτών και συνταξιούχων μέσα σε μια στιγμή. Ούτε ένας δεν έμεινε ζωντανός..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ ΠΑΙΔΙΑ .. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ
Ε Λ Ο Χ Ι Μ .....!!!!!!!!!!!

frog είπε...

“Beam jefry up Scotty and please call Spock!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια το εδεσες
Μπραβο!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι για πολλα γελια ο άνθρωπος!!

Ανώνυμος είπε...

Καλοοο!!!