Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Παπανδρέου...θα σας κόψουμε και το κάπνισμα (μαζί με τα άλλα) ..μόνο το σανό επιτρέπεται από εδώ και πέρα..

 Τον πρωθυπουργό επισκέφτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Αντικαπνιστική Επιτροπή μαζί με την υπουργό και την υφυπουργό Υγείας, ενόψει της εφαρμογής από την 1η Σεπτεμβρίου του νόμου για καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους.
Ο οποίος τους είπε:..«Η προσπάθειά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στη δουλειά που κάνουμε σήμερα στη χώρα μας, να αλλάξουμε αντιλήψεις, πρότυπα και συμπεριφορές, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και να κάνουμε τη χώρα μας βιώσιμη, όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στην καθημερινή ζωή», είπε ο πρωθυπουργός.
Τι δεν είπε;


Ότι από δω και στο εξής,αφού σας κόψαμε το μισό μηνιάτικο και μαζί τις μισές εξόδους,τις μισές διακοπές,τα μισά ρούχα κλπ κλπ..που έχουν σαν συνέπεια τα οικογενειακά προβλήματα και την γκρίνια που συνεπάγεται με αποχή από το σεξ,τώρα θα σας κόψουμε και το τσιγάρο.
Βέβαια επιτρέπετε το σανό και η ελευθέρα βοσκή για όποιον θέλει να γίνει πρόβατο.
Για εμάς που πάντα θα είμαστε έξω από το μαντρί,που άρχισαν και το μεγαλώνουν επικίνδυνα,ούτε το τσιγάρο θα κόψουμε (θα καπνίζουμε όπου και όποτε μας γουστάρει),ούτε το σεξ γιατί γράφουμε στα παπάρια μας την οικονομική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν εδώ και 30 χρόνια..Εμείς φτωχοί ήμασταν τότε,φτωχοί είμαστε και τώρα...
Άμα έχουν τα άντερα και ζορίζονται για την υγεία μας,ας φτιάξουν πρώτα τα νοσοκομεία όπως πρέπει και μετά να απαγορεύσουν την πώληση καπνού από παντού.
Τα έχουν όμως?

ΥΓ Ήδη τα καφενεία και μερικά άλλα παραδοσιακά καταστήματα έχουν βάλει πλερέζες.Από την μία τους έβαλαν να χρεωθούν από 4 χιλ και πάνω για να φτιάξουν συστήματα εξαερισμού,και μέσα σε 1 χρόνο τους έτριψαν στην μούρη..

eglimatikotita blogspot