Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανασχέστηκα

Έμαθα Γιώργο για τις σαρωτικές σου αλλαγές και αισθάνθηκα ένα πόνο στην κοιλιά. Όντας δυσκοίλιος και εξαιρετικά δύσπιστος αφού 40 χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει σε τι ωφελούν οι ανασχηματισμοί, έτρεξα να προλάβω, να μάθω, να ενημερωθώ ρε αδερφέ τι τελικά άλλαξε. Ψάχτηκα πολλές ώρες χαμένος σε σελίδες, άρθρα και αναλύσεις, μα άκρη δε βρήκα. Η αναζήτηση της αλήθειας επέτεινε το κοιλιακό μου άλγος. Είχα ανασχεστεί. Άναψα τσιγάρο και έφυγα καρφί για τουαλέτα. Εκεί είχα περισσότερο χρόνο να σκεφτώ, να συλλογιστώ. Η μεγάλη αναμονή επέτεινε την δυσκοιλιότητα μου. Η κουράδα καθιστική διαδήλωση* ήρθε ως λύτρωση μετά από σκληρή μάχη μιας ολόκληρης ώρας. Με ζωγραφισμένη πλέον την ανακούφιση στο πρόσωπο μου είχα ήδη πάρει την απάντηση που ζητούσα.
Αυτό είναι είπα ο ανασχηματισμός. Μια λίστα με ονόματα. Και ένα σφίξιμο. Ένα ατέλειωτο σφίξιμο.



Κουράδα ''Καθιστική διαδήλωση'' :
Είναι η κουράδα των δυσκοίλιων! Δεν βγαίνει με τίποτα, αν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της! Προσοχή, αν δεν θέλει να βγει, μ-η-ν την πιέσετε! Δεν παίρνει από λόγια! Κίνδυνος να μετατραπεί σε κουράδα 'εγκεφαλικό'.Απαραίτητα εργαλεία : Εφημερίδα, περιοδικό, nintendo, psp ίσως και laptop και πολλή υπομονή.

5 σχόλια:

nikos salonica είπε...

Άπαιχτος όπως πάντα.
Ντουρκολακ για τη δυσκοιλιοτητα ρε συ. ενα κι ενα σε λεω

frog είπε...

Ανασχηματισμός ε;; Σαρωτικός κιόλας... Κάτι σαν το τυφώνα Κατρίνα. Μόνο που έξω επικρατεί νηνεμία.....Πριν τη καταιγίδα; Ισως...
Πάντως φίλε μου, σε λίγο θα αναπολείς το ότι είσουν δυσκοίλιος καθώς θα μας κόψουν και το χέσιμο....λόγω πείνας!!
Ανασχηματισμός ε; Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς..
Μη χέσω......

Δράκοντας είπε...

@nikos έχω δοκιμάσει τα πάντα..αλλά δεν..
@frog αν γίνει αυτό που λες με βλέπω για μια φορά το μήνα..

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαίο blogpost. Μπράβο!!

nikos είπε...

ετσι μαμαει ο σπυρος. φεύγω καρφι κι εγω γιατι ανασχεστηκα με το νεο κυβερνητικο σχημα.