Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σπορά φωτοβολταϊκών, και αυτονομία στο μαντρί.

Τελείωσε αδερφέ αυτό ήτανε. Φώναξε το Μήτσο με την τσάπα ξερίζωσε τις ρημάδες τις βερικοκιές και τις ελιές και έλα να σπείρουμε φωτοβολταϊκά. Nα οργώσουμε την αειφόρο ανάπτυξη, να γίνουμε ΔΕΗ να τους αλλάξουμε τα φώτα και να πάμε μπροστά την Ελλάδα. Το μαντρί μην το χαλάσεις. Έχω κάτι πανελάκια εύκαμπτα, κοψοχρονιά θα τα πάρουμε. Κλιματισμό στα γιδοπρόβατα θα σου βάλω ρε. Ξέρω τι λέω μην πιάνεσαι κορόιδο, με 200KW μονάδα θα χεστούμε στο τάλιρο. Τα βάζω όλα υποθήκη παίρνω δάνειο λαδώνω για την άδεια και πάμε μαζί με τον Γιώργο να κάνουμε πράξη την πράσινη ανάπτυξη. Μιλάμε για μεγάλη μπίζνα..Όμως για περίμενε..

Μόλις τώρα μπροστά στα μάτια μου και εν μέσω του ντουμανιού από το τσιγάρο είδα ένα πολύ άσχημο όραμα. Σου το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Είμαι αλαφροΐσκιωτος πανάθεμα με..και προληπτικός..πολύ προληπτικός. 

Ομαδικές αυτοκτονίες είδα, σαν τότε στο χρηματιστήριο..Μην τις βγάζεις ακόμα τις ελιές άσε με να ηρεμήσω, να φύγω από την έκσταση, να ξεδιαλύνει και το ντουμάνι και να το σκεφτώ λίγο καλύτερα..Μη σε πάρω και στο λαιμό μου ρε...

4 σχόλια:

alex είπε...

Αυτό βλέπω και εγώ. όλη αυτη η ΥΣΤΕΡΙΑ με τα Φ/β μου θυμίζει κάτι απο χρηματιστήριο. βλέπω περιουσιες να χανονται και λαμογια να επωφελούνται

Ανώνυμος είπε...

η απατη της χιλιετιας. στο τελος θα τους τα φανε για ενα κοματι ψωμι οι ετερειες.

Ανώνυμος είπε...

Για καλιέργεια βιοκαυσίμων ούτε κουβέντα έτσι; Αλλά βλέπεις εκεί δεν τους παίρνει τους μαλάκες. Σιγά μην τα βάλουν με τις πετρελαικες. Αρε λαμόγια κλωτσιες που θέλετε..

Ανώνυμος είπε...

Υποτίθεται ότι τα φωτοβολταικα panel θα χρησιμοποιούνταν για περιβαλλοντικούς σκοπούς και δεν θα ήταν ευκαιρία για κάποιους να τ' αρπάξουν... Κρίμα να καταλήγει έτσι η κατάσταση.