Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Το κομματόσκυλο. Ορισμός και προέλευση.

Ημίαιμη ράτσα, που αποτελεί σπάνια διασταύρωση κομματικών - και όχι μόνο - στελεχών με μπουλντόγκ. Είναι άγριο και επιθετικό.  Λόγω της μαχητικότητας και της αφοσίωσης του χρησιμοποιείται με επιτυχία σε δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές.
Είναι μοχθηρό αλλά και πολύ υπάκουο στις προσταγές των αφεντικών του.
Έχει επιλεκτική μνήμη και η όραση του είναι μέτρια. Συναντάται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας αλλά με κυρίαρχη παρουσία στις συγκεντρώσεις των πολιτικών κομμάτων, τα πολιτικά γραφεία, και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Οι πολιτικοί τα χρησιμοποιούν με τεράστια επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες και αποτελούν τους πιο πιστούς τους συντρόφους. Η πιο παραγωγική και δραστήρια περίοδος της ζωής τους είναι συνήθως η περίοδος των βουλευτικών και των νομαρχιακών εκλογών ενω το υπόλοιπο διάστημα λόγω της οκνηρότητας τους αναλώνονται σε βασικές λειτουργικές τους ανάγκες όπως :  ρουφιανέματα, καταγγελίες, δολοπλοκίες, εκβιασμούς και απειλές. Ενίοτε μεσολαβούν και σε διορισμούς της συγγενικής τους ράτσας, των κοπρόσκυλων.

Το άρθρο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής κοπροκτησίας και επιβάλλεται να αναδημοσιευτεί.
exclusive rights by BOURBERI

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι έγραψες..

γιωργος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;

frog είπε...

Το κακό είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος να ξεσηκώσει τα καθαρόαιμα "αγριόσκυλα" για να τους ξεσκίσουν όλους..και να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν!!
Παρένθεση: Είναι πολύ λούγκρα το κομματόσκυλο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ...ΧΑΧΑΧΑΑ
ΩΡΑΙΟ ΑΤΘΡΟ ΜΠΑΡΑΒΟ

Ι.Σ. είπε...

Καλό!

The Ghost είπε...

Άπαιχτος!

Ioannis Skandalisnknown είπε...

Αλλο ο κόμματος, άλλο το κομματόσκυλο !
(δεν μπορώ να στείλω εικόνες!!!)