Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μακάβριοι οι χοντροί τω σώματι

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον παχυδερμισμό του κυρίου Πάγκαλου γιατί ως γνωστό στο ζωϊκό βασίλειο επικρατεί ο νόμος του ισχυρού και κινδυνεύω με άμεση εξόντωση και λόγω κιλών και λόγω εκτοπίσματος. 

Διαθέτω βέβαια αρκετό θάρρος και θράσος και ίσως επιβεβαιώσω την γνωστή ιστορία όπου ο μικρόσωμος Δαυίδ νικά τον Γολιάθ. Δε θα αναλωθώ όμως σε λεονταρισμούς και θα μπω κατευθείαν στο ψητό. 

Κύριε ΠάνΚακε αφού όπως είπατε τα φάγαμε μαζί τα λεφτά εξηγήστε μου πως γίνεται εγώ να είμαι 83 κιλά και εσείς 183. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται εσείς να έχετε 58 ακίνητα και εγώ μόνο 2. Το πατρικό μου στο χωριό και το μαντρί στο βουνό. 

Και εδώ έρχομαι να σας κάνω μια τίμια επιχειρηματική πρόταση : Ανταλλάσσω το μαντρί και τα 15 αιγοπρόβατα που διαθέτω σταβλισμένα σε χώρο 3 στρεμμάτων δίπλα στις αγριλιές της θειάς μου της Ροδούλας και με θέα το Αλεποβούνι,  με τα 11 στρέμματα βοσκοτόπων που έχετε στην Εύβοια. 

Επίσης επειδή επληροφορήθην ότι δεν έχετε αυτοκίνητο στην παραπάνω πρόταση μου βάζω και το παλιό αγροτικό μου μάρκας Datsun το οποίο όμως ευρίσκεται σε αρίστη κατάσταση και έχει αποδειχθεί σκυλί τα τελευταία 30 χρόνια κατά την μεταφορά σανού. Σας χαρίζω ακόμη και τον σκύλο μου Γούλφη ο οποίος είναι άριστος φύλακας με μικρή αδυναμία στο πνίξιμο κοτών. Ευελπιστώ σε άμεση απάντηση σας και αναμένω νέα σας.

Ως τότε και δια την ημέτερα σωτηρίαν να θυμάστε τούτο :  
Μακάβριοι οι χοντροί τω σώματι.. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλοο..θελω να μου λύσεις ομως μια απορια. τι υψος εχεις;; γιατι αν εισαι 83 κιλα και 1,60 θα αρχισεις να μοιαζεις με πανκαλο

Ανώνυμος είπε...

THYN EIΠΕ Η ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ!!!! ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ! ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ..... ΕΦΑΓΕΣ΅ ΡΕ !!
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 50τμ ΠΙΣΙΝΑ ? ΤΙΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ! ΕΦΑΓΕΣ ΡΕ ! ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ .... ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΑΔΕΛΦΕ ! ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΗ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ! ΕΦΑΓΑ ΝΑΙ ! ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ !

Κώστας είπε...

Το πολύ φαί του έχει καψει τα εγκεφαλικά κύταρα..

frog είπε...

Παιδιά δεν έχετε καταλάβει μια μικρή λεπτομέρεια.... όταν λέει "μαζί τα φάγαμε" εννοεί οτι τα φάγανε μαζί με τους βολεψάκιδές τους, τους ρουσφετολόγους τους, τα κομματόσκυλα τους... Εμείς οι υπόλοιποι, ο κοσμάκης δηλαδή, απλώς δεν είμαστε υπολογίσιμοι στη μάσα!!!
Και σε όσους από τον απλό κοσμάκη τους πίστεψαν και τους ψήφισαν, τους έδωσε με τη δήλωση αυτή μια ευχαριστήρια μούτζα.."ΝΑΑ ΜΑ...ΚΕΣ"!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ!! ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ....
ΠΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ 15 ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ;; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΧΛΙΔΑΤΟΣ.... ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΡΑΜΠΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ" ΚΥΝΗΓΑΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια λέγε για τα αιγοπρόβατα και θα σε βάλει σε περαίωση και σένα.

Δράκοντας είπε...

Λέτε να μου την κάνουνε για 15 γίδια;;