Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

imopiomalakas.gr (επίκαιρο ελέω τυφώνος)

Αναμφίβολα είσαι opiomalakas. Είσαι ο κλασικός malakas Έλληνας που στο παρά πέντε των Εθνικών εκλογών τρέχει να τους  ψηφίσει. Που εύκολα ξεχνάει και εύκολα δίνει συγχωροχάρτι στο πρώτο ρουσφέτι. Είσαι ο ίδιος που τους μουτζώνει που τους ρίχνει μπινελίκια, που τελικά μετανιώνει..
Είσαι μπερδεμένος και χρειάζεσαι βοήθεια; Νιώθεις εγκλωβισμένος; Μην ανησυχείς. Έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου! Σε απαλλάσσουμε μια και καλή από τις malakies του παρελθόντος. Στη νέα σελίδα μας θα βρεις όλες τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεσαι για να γίνεις επιτέλους καλά. Ειδικοί σύμβουλοι σε θέματα malakion, malakes με ISO και malakes με πατέντα  θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέσα από ομαδική μαλακοθεραπεία στην τελική απεξάρτηση. Διώξε από πάνω σου τη ρετσινιά  του ''piomalaka'' και νιώσε ελεύθερος. Οι εγγραφές είναι ανοικτές και δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη ανάλυση της μεθόδου μας πατήστε εδώ


Αν οι παρακάτω εικόνες σου θυμίζουν κάτι,  αν ήσουν κάποια στιγμή και εσύ εκεί, τότε η περίπτωση σου είναι εξαιρετικά δύσκολη..Θα χρειαστείς άμεση και εντατική θεραπεία..Μη χάνεις χρόνο και έλα στην πρώτη και μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης.  

  
imopiomalakas.gr

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ OPIOMALAKAS!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ..


Σήμερα επειδή βαριέμαι να γράψω αναδημοσιεύω..
Εις το επανιδείν..

5 σχόλια:

o sakis είπε...

ΚΑΛΟ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ..
ΠΑΛΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙΣ ΡΕ;
ΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..

talirofonias είπε...

Τεμπελόσκυλο...

Ανώνυμος είπε...

πατάω στη σελιδα που λες και δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

11.53 χρειάζεσαι επειγόντως θεραπεία...

Unknown είπε...

❤️⚡❤️