Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Εκκενώσεις βόθρων..

Ανεβαίνοντας από Ραφήνα βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα όχημα εκκενώσεως βόθρων και συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει η  συγκεκριμένη μυρωδιά. Συγχωρήστε με για την ιδιόμορφη επιθυμία μου αλλά στο κέντρο που μένω εκκενώσεις δεν γίνονται. Αναρωτήθηκα λοιπόν που μπορεί να καταλήγει τόσο σκατομάνι. Έπειτα από πολύωρη εσωτερική αναζήτηση κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι κουράδες μας μετουσιώνονται όλα αυτά τα χρόνια σε πολιτικές υποσχέσεις. Υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και ανούσιες, ψεύτικες και απατηλές, κενές περιεχομένου, κούφιες σαν κοπροφελλοί επιπλέοντες στην λεκάνη της τουαλέτας. Έτσι εξηγείται γιατί ήρθα και τουμπανιάστηκα προχθές το βράδυ. Τώρα ξεμπλέκεται το κουβάρι μιας παρολίγον τραγωδίας. Όχι, δεν έφταιγε ο ασχημάντρας για την κατάντια μου. Δεν ήταν η εικόνα του δήθεν ''εθνοσωτήρα'' που διέλυσε το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Οι υποσχέσεις ήταν η αιτία. Οι υποσχέσεις που ακούω και τρώω χρόνια τώρα εναλλάξ και εκ περιτροπής από ανίκανους Πρωθυπουργούς σε εγκαίνια εκθέσεων, σε προεκλογικές εκστρατείες και περιοδείες περιφερόμενων θιάσων, υποσχέσεις υπουργών και βουλευτών, και εις έτη πολλά.. Τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έχει λείψει η μυρωδιά των σκατατζίδικων. Είμαι δέσμιος των υποσχέσεων. Είμαι και εγώ ένα πρεζάκι της πολιτικής βοθρίλας..

''Άλλη μια εφιαλτική εβδομάδα ξεκίνησε με απεργίες φορτηγών και βυτιοφόρων, φήμες για αύξηση του ΦΠΑ, άνοιγμα σχολείων,  και πλαφόν στην τιμή της βενζίνης''.

Μικρός ονειρευόμουν να γίνω φορτηγατζής. Είχα και ένα μικρό κόκκινο φορτηγάκι...και κουβαλούσα χώματα.. Σήμερα 40 χρόνια μετά κουβαλάω υποσχέσεις. Υποσχέσεις ανεκπλήρωτες, ψεύτικες και απατηλές..

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θελω κι εγω ενα τετοιο φορτηγακι να ανοιξω τη μανικα εξω απο τη βουλη να πνιγουνε στο σκατο

STAMATIS HELLAS είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Υποσχέσεις του κώλου θα συμπλήρωνα εγώ..

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ : ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ L P G .
Η προώθηση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1010 MW με πρώτη ύλη υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
Πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG λόγω επικινδυνότητας. Αναφέρουμε ότι το 1984 στο Σαν Χουάν του Μεξικού η έκρηξη σε δεξαμενή LPG προκάλεσε περισσότερους από 600 νεκρούς, 5.400 τραυματίες και ζημίες που υπερέβαιναν τα 31 εκατ. Δολλάρια Και αν κάποιοι ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από τότε βελτιώθηκε αναφέρουμε ότι το 2009 σε έκρηξη βαγονιού τραίνου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκάλεσε 16 νεκρούς και περισσότερους από 30 τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε δεν λειτουργούν πουθενά στον κόσμο τέτοια εργοστάσια.Σύμφωνα με το υπάρχοντα σχεδιασμό το 70% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα διοχετεύεται μέσω καλωδίων στην Ιταλία. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 10:45 λίγο άσχετο μήπως..;;;

Ανώνυμος είπε...

το όχημα μεταφερει πολιτικες υποσχέσεις. φοβερη ατακα. respect στον εμπνευστη

Dimos είπε...

Να μη τις κουβαλάς τις υποσχέσεις και σε βαραίνουν. Να τις αμολήσεις στον επόμενο. Ανακούφισις!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΣΚΑΤΙΛΑ ,ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ 300 ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ

xenos είπε...

broma

Εκκενώσεις βόθρων είπε...

Αν οι κουράδες μετουσιώνονται σε πολιτικές υποσχέσεις... θα έπρεπε να ήμουν Πλανητάρχης!

άδειασμα βόθρου είπε...

Και εγώ το δεξί σου χέρι.

εκκενώσεις βόθρων και καθαρισμός βόθρου είπε...

Περισσεύει καμμία θέση στο Υπουργείο Καθαριότητας;

Εκκενωσεις Βοθρων είπε...

Φίλε δεν μετουσιώνονται σε Πολιτικούς... Οι πολιτικοί βρωμάνε περισσότερο!

Eκκενώσεις Βόθρων Express είπε...

συμφωνω απολυτα με τους πολιτικους που εχουμε μπλεξει

Αποφραξεις Αθηνα είπε...

πόσο δίκιο έχεις!

Εκκενώσεις βόθρων Αθήνα είπε...

Ώρες ώρες μου έρχεται να μαζευτούμε όλοι οι συνεργάτες ιδιοκτήτες βυτίων και να αδειάσουμε τα βοθρολύματα στα πολιτικά γραφεία όλων αυτών των σκατανθρώπων...