Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η μοναξιά του καμπινέ..

Χθες το βράδυ, μετά από τις κακίες μου γι' αυτόν τον Πάν καλό άνθρωπο παρήγγειλα μια ξεγυρισμένη special μακαρονάδα φούρνου με κιμά και σουτζουκάκια, και έκατσα να φάω και να απολαύσω το ευφυές αριστούργημα που συνέλαβα και δημοσίευσα.

Δεν είχα βάλει τίποτα στο στόμα μου από το πρωί. Με 3 καφέδες και μια σακούλα καπνό και όλη μέρα να ακούς καντήλια στη δουλειά από τον κάθε κερατά. Ήρθε η ώρα να δρέψω τους καρπούς των κόπων μου σκέφτηκα χαμογελώντας σαδιστικά όταν η μακαρονάδα μου χτυπούσε το κουδούνι. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης του Πάγκαλου. Ήρθε η ώρα να φάω κι εγώ ρε...

Ο αλουμινοκεσές μετά του περιεχομένου του καταβροχθήσθηκε αχνιστός σε χρόνο ντε τε και λίγο πριν προλάβει η γυναίκα μου να μαζέψει τα συμπράγκαλα από το τραπέζι το στομάχι μου είχε γίνει μαλλιά κουβάρια. Στ' αυτιά μου έφτανε τρεμάμενη η φωνή της Τρέμη που θίχτηκε απ' τα συνθήματα των φορτηγατζήδων. Αι σιχτίρ και εσύ καρακάξα..Τι θέλω και βλέπω MEGA;

Ανακατεύτηκα περισσότερο..τα πόδια μου λύθηκαν κρύος ιδρώτας έλουσε το πρόσωπό μου. Με έφαγε η ρουφιάνα πρόλαβα να φωνάξω μ' όση δύναμη μου είχε απομείνει. Η Τρέμη; με ρώτησε η γυναίκα μου. Ποια Τρέμη ρε γυναίκα. Η μακαρονάδα. Μ' έφαγε σου λέω..Το υπόλοιπο βράδυ μου το πέρασα στον καμπινέ. Καθιστική διαμαρτυρία. Στο Σύνταγμα οι φορτηγατζήδες στην λεκάνη εγώ..Και οι δύο αγκομαχούσαμε και παλεύαμε για τα δίκια μας. Λευτεριά στο έντερο μου φώναξα..ασυναίσθητα. 

Γύρω στη 1 τα ξημερώματα και αφού διάβασα όλα τα mirror και τα Lucky που είχε μαζεμένα η γυναίκα μου και ενημερώθηκα για τη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν βγήκα επιτέλους ανακουφισμένος. Η μοναξιά του καμπινέ αποδείχθηκε λυτρωτική. Δεν πρόλαβα να ξαπλώσω στο κρεβάτι και σε 10 λεπτά ξανασηκώθηκα. Αυτή τη φορά διάβασα το ''Μέλλον μιας αυταπάτης'' του Σίγκμουντ Φρόυντ. Τι μέλλον μπορεί να έχει μια αυταπάτη, αναρωτήθηκα..Δε μας χέζεις ρε γιατρέ; Το μέλλον της λεκάνης είναι το πρόβλημα μου και πως θα ξεκολλήσω. Πήγε 3 και η μοναξιά του καμπινέ καλά κρατεί. 

Νόμος είναι το δίκιο της λεκάνης. Όλα τ' άλλα είναι τρίχες..

10 σχόλια:

χρηστος είπε...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

περιμενω κάθε βραδυ τετοια ώρα να σηκ'ωσεις κάτι και να σε διαβασω. Με αυ΄το το πικρό χιουμορ που έχεις περνάς όμορφατα μηνηματα που θελεις. μη σταματας να γραφεις.

Λεωνίδας είπε...

Μπούρμπερη, Υποκλίνομαι στην καμπινεδοφιλοσοφία σου.

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο μεγαλες ιδεες συλαμβανονται σε τετοιυς χωρους.καπου αναμεσα στο σφίξιμο και στην προσπάθεια.

DRAKER είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

EΜ < ΤΙΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΔΕΛΦΕ ? ΞΥΝΗ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ , θα πρεπει το φαγαδικο να δινει μια λεκανει δωρο !

Δράκοντας είπε...

Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Draker για το ενδιαφέρον του και περιμένω εντός εβδομάδος τη θαυματουργή αλοιφή της Θεια Ζαχάρως.
Κάνει και για το σύγκαμα αδερφέ;;

Ανώνυμος είπε...

θυμασαι που σου ειχα γραψει γι α το durkolax. 1 φορα τη μερα αδερφέ. Οτιδιποτε παραπάνω οδηγεί σε τσιρλιο.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ!!!!
Τον έχει πάει τραινάκι το τσιρλιό ...
"Βροντές, αστραπές και μπόχα..!! Έχω τρελλαθεί στο ξεσκάτισμα της λέκάνης και στον αερισμό του καμπινέ...μέχρι και ο μπιντές βούλωσε. Οι γείτονες διαμαρτύρονται.."Βόθρους αδείαζετε ρε;;...έχoυμε πεθάνει από τη βρώμα"!!
Οποιαδήποτε συμβουλή άμεσα αποδεκτή.
Ευχαριστώ

Δράκοντας είπε...

@ΣΥΖΥΓΟΣ Δεν είσαι η γυναίκα μου.
Είσαι προβοκάτορας. Μου ορκίστηκε ότι δεν το έγραψε αυτή.